Červenec 2008

Jsme v 2.kole SONB!

29. července 2008 v 19:35 | Mrs.Danay |  Oznámení
Ahojik lidičky!Chtěla bych vám moc poděkovat za hlásky které jste mi dali , a taky za to že díky vašim hláskům jsem postoupila do 2.kola SONB.Díííky moc a chtěla bych vás poprosit abyste pro mě v 2.kole hlasovali.Budu vám vděčná za každý váš hlásek.Prosííím hlasujte pro mě zde.Opravdu budu vděčná za každý váš hlásek.Dííky moc Mrs.Danay!

Navstevnost za minuly tyden (21.7. 2008 - 27.7. 2008)

28. července 2008 v 18:18 | Mrs.Danay |  Statistic
Navstevnost za minuly tyden (21.7. 2008 - 27.7. 2008) je:
Pondeli: 9
Utery: 12
Streda: 7
Ctvrtek: 11
Patek: 14
Sobota: 5
Nedele: 11

Celkem: 69

Diplomek od Catyinky

28. července 2008 v 18:17 | Mrs.Danay |  Oznámení
Děkuju mému SB Catyince za tento super diplomek který udělala pro svá SB!

Diplomek za spřátelení od Catyinky

27. července 2008 v 18:18 | Mrs.Danay |  My Awards
Děkuju za tento překrásný diplomek který jsem dostala on mého SB catyinky!

Poster Danay in Prison Break Magazine

26. července 2008 v 20:19 | Mrs.Danay |  In magazines Danay
Kopírovat se zdrojem

Amaury in Prison Break Magazine!

26. července 2008 v 19:59 | Mrs.Danay |  In magazines Amaury
Kopírovat se zdrojem

Amaury Nolasco Nominated for ALMA Award

26. července 2008 v 19:14 | Mrs.Danay |  Awards Amaury
Blahopříní pro Amauryho Nolasca , který byl nominován na ALMA Award za:Vinikající herecký výkon ve vedlejší roli v dramatických sériích.
Nominováni byli:
Ricardo Chavira, Desperate Housewives
Jorge Garcia, Lost
Benito Martinez, The Shield
Amaury Nolasco, Prison Break
Miguel Sandoval, Medium
Narodní zastupitelstvo La Raza uděluje ročně ocenění Latinoamerickým umělcům kteří se představili ve filmu a televizi.Letošním hostem je Eva Longoria Parker , slavnostní předávání cen bude vysílat televize ABC 12.září.
Já za sebe přeju Amaurymu hodně štěstí!!!!!

Jsem v SONB!

25. července 2008 v 18:00 | Mrs.Danay |  Oznámení
Ahojik všichni!Jsem s mým blogem v SONB(soutěži o nej blog) chtěla bych vás všechny mooooc poprosit abyste pro mě hlásly pokud se vám můj blog líbí!Plosííím hlásněte pro mě zde.Jsem tam pod přezdívkou Mrs.Danay.Děkuju ze srdce všem co pro mě hlásnou!Díííky moc Mrs.Danay.

Další dipolomek for me!

23. července 2008 v 18:03 | Mrs.Danay |  My Awards
Tady mám další diplomek který jsem získala za bleskajdu!Je fakt překrásnej!

Amaury in magazine People in Espaňol

23. července 2008 v 17:59 | Mrs.Danay |  In magazines Amaury
The English Version

Haha...your all lucky I speak 5 languauges one at least Spanish!

Where he was given his know? As the actor guest star on CSI: Crime Scene Investigation (CBS)

Diplomek for me

22. července 2008 v 16:20 | Mrs.Danay |  My Awards

New Promo on season 4

22. července 2008 v 16:16 | Mrs.Danay |  Promo
Objevilo se nové promo na season 4

Navstevnost za minuly tyden (14.7. 2008 - 20.7. 2008)

21. července 2008 v 15:57 | Mrs.Danay |  Statistic
Navstevnost za minuly tyden (14.7. 2008 - 20.7. 2008) je:
Pondeli: 0
Utery: 0
Streda: 0
Ctvrtek: 7
Patek: 12
Sobota: 8
Nedele: 15

Celkem: 42
Děkuju všem Mrs.Danay!

Danay in CSI:Miami

20. července 2008 v 20:31 | Mrs.Danay |  Film and TV Danay

Promo season 4

20. července 2008 v 20:01 | Mrs.Danay |  Promo

Promo season 3

20. července 2008 v 19:58 | Mrs.Danay |  Promo
Alex Mahone - William Fichtner

Rozhovor s Danay Garcia!

20. července 2008 v 19:01 | Mrs.Danay |  Interwiev and articles Danay
Dříve než začne třetí série Prison Breaku, jsme dostali příležitost udělat rozhovor s Danay Garcia která bude v novém obsazení třetí série. Nyní nám řekne něco o své povaze v show , o jejím posledním filmu a mnoho dalšího.

Filmografie Danay

18. července 2008 v 17:44 | Mrs.Danay |  Filmography Danay
Filmografie:
2007 From Mexico with Love . . . . Maria
2007 - Prison Break (TV seriál) . . . . Sofia Lugo
2007 CSI:Miami (TV seriál) . . . Camille Tavez (1 episoda)
2006 Danika . . . . Myra

Životopis Danay

18. července 2008 v 17:42 | Mrs.Danay |  Biography Danay
Celé jméno: Danay Aguilar Garcia
Datum narození:5.7.1984
Místo narození:Havana , Kuba
Znamení:Rak
Výška: 5' 7½" (1.71 m)
Danay Garcia se narodila na Havaně v Kubě. Milovala zábavu a od mala tancovala balet. Poté si, ale uvědomila, že jako baletka má omezené možnosti a tak se od roku 1994 dala na dráhu modelky.K herectví jí přivedl její kamarád, který ji doporučil , aby zkusila nějakou roli v divadle. Absolvovala několik hodin herectví a byla tím natolik okouzlená, že už s tím nepřestala.

Filmografie

18. července 2008 v 17:31 | Mrs.Danay |  Filmography Amaury
Kariéra:
  1. 1.Street Kings (2008) .... Detektiv Cosmo Santos
  2. 2."Prison Break" .... Fernando Sucre (47 episodes, 2005-2007)
  3. 3.Transformers (2007) .... ACWO Jorge "Fig" Figueroa
  4. 4.The Benchwarmers (2006) .... Carlos
  5. 5."CSI: NY" .... Ruben DeRosa (1 episode, 2005)
    - The Closer (2005) TV episode .... Ruben DeRosa
  6. 6."Eve" .... Adrian (1 episode, 2004)
    - Love TKO (2004) TV episode .... Adrian
  7. 7.Mr 3000 (2004) .... Minadeo
  8. 8.The Librarians (2003) .... G-Man
    ... aka Strike Force (USA: DVD title)
  9. 9.2 Fast 2 Furious (2003) .... Orange Julius
    ... aka 2 Fast 2 Furious (Germany)
  10. "George Lopez" .... Young Manny (1 episode, 2003)
    - Long Time No See (2003) TV episode .... Young Manny
  11. "ER" .... Ricky (1 episode, 2002)
    - Dead Again (2002) TV episode .... Ricky
  12. Final Breakdown (2002) .... Hector Arturo
    ... aka Truth Be Told (USA: video title)
    ... aka Turnaround (USA)
  13. "CSI: Crime Scene Investigation" .... Hector Delgado (1 episode, 2001)
    ... aka C.S.I. (USA: short title)
    ... aka CSI: Las Vegas (USA: syndication title)
    ... aka CSI: Weekends (USA: promotional title)
    ... aka Experts, Les (Canada: French title)
    - Slaves of Las Vegas (2001) TV episode .... Hector Delgado
  14. "The Huntress" .... Flaco Rosario (1 episode, 2000)
    - Bad Boys & Why We Love Them (2000) TV episode .... Flaco Rosario
  15. Brother (2000) .... Victor
  16. The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (2000) (TV) .... Cypriano